JOYSTICK, erbicid complex care combate majoritatea buruienilor din cerealele păioase

Dacă ne luăm după ultimele ierni, care au fost blânde am constatat că buruienile au creat probleme în culturile de cereale ale fermierilor încă din toamnă, făcând din ce în ce mai dificilă combaterea acestora în primăvară.

În acest context, este foarte important să scăpăm de concurenţa buruienilor problemă, precum: iarba vântului, toate speciile de veronica, turiţa, macul, samulastra de rapiţă, rocoina (care încep să răsară acum în toamnă şi continuă răsărirea sau dezvoltarea în ferestrele iernii şi primăvara devreme). Așa că, sfatul nostru este să aplicați acum în toamnă produse cu o activitate prelungită la sol.

JOYSTICK, un erbicid complex și complet

Un produs eficient pe care vi-l recomandăm este erbicidul JOYSTICK, un erbicid complex, cu trei substanțe active, plus un safener (cloquintocet mexil 100g/kg + diflufenican 400 g/kg + florasulam 20 g/kg + iodosulfuron metil Na 50 g/kg).

JOYSTICK se aplică în toamnă la grâu, orz, ovăz și secară, de la stadiul de 2 frunze până la sfârșitul înfrățirii. Combate în postemergență majoritatea buruienilor dicotiledonate, dar și monocotiledonate, inclusiv iarba vântului și odosul. Siguranța tratamentului se datorează safenerului din compoziție.

SFAT!!! Erbicidarea din toamnă oferă un spor de producție de 10%, comparativ cu erbicidarea de primăvară.

📲 Contactați echipa Agrii România pentru a vorbi despre JOYSTICK: https://agrii.ro/contact/

De ce trebuie sa erbicidam toamna?  %Post Title
preloader