Darium și Dipol vă scapă de buruienile din floarea-soarelui

Aveți buruieni în cultura de floarea- soarelui și nu știți cum să scăpați de ele? Agrii are soluția pentru această problemă, și anume: erbicidele Darium și Dipol. Darium este un erbicid graminicid, selectiv, cu acțiune sistemică, ce combate buruienile monocotiledonate anuale și perene din cultura de floarea-soarelui. Dipol este un erbicid graminicid, ce este absorbit rapid prin aparatul foliar și translocat în întreaga plantă, către vârfurile de creștere ale rădăcinilor și lăstarilor.

Pentru creșterea eficacității erbicidării împotriva buruienilor monocotiledonate recomandăm aplicarea erbicidelor împreună cu adjuvantul Anngro – 100 – 150 ml/ha. Aplicarea erbicidelor cu un adjuvant va ajuta soluția să adere mai bine pe frunzele buruienilor, de asemenea crește cantitatea de erbicid ce pătrunde în buruiană și în acest mod crește mult viteza și gradul de combatere al buruienilor. Un cost mic al adjuvantului aduce beneficii mari.

Darium si Dipol va scapa de buruienile din floarea-soarelui  %Post Title

Pentru mai multe detalii despre aceste 3 produse puteți afla de la colegii noștri sau de pe site-ul Agrii, secțiunea produse.

preloader