Dan Bozaciuc %Post Title

Eu sunt Agrii - Dan Bozaciuc

NUME Dan Bozaciuc
POZITIA Product Manager Fuel
EXPERIENTA IN AGRII 8 ani
REGIUNEA Nationala
 • 1.Te rog sa ne spui despre pozitia ta, despre ceea ce faci?
  Sunt Product Manger Fuel si ma ocup de distributia nationala de combustibil.
 • 2.Cum ti-ai inceput activitatea in acest domeniu?
  “Aventura” a inceput in anul 2013 si a fost o pura intamplare. Intamplarea insa, s-a dovedit a fi una de bun augur si care in timp a demonstrat ca a fost o alegere inspirata si benefica pentru mine si familia mea.
 • 3.Care a fost cea mai mare realizare a ta in AGRII?
  Nu cred ca as putea face un top sau o ierarhizare a realizarilor. Cred ca cel mai important este atunci cand initiezi sau participi la diferite proiecte si feedback-urile sunt pozitive, pentru ca asta, cred eu, aduce satisfactie personala, te face sa te simti mandru ca ai putut contribui la rezultat si nu in ultimul rand ca faci parte din acel intreg.
 • 4.Care este cea mai mare provocare in pozitia pe care o ai? De ce?
  Cu siguranta trecerea de la o companie romaneasca la o companie multinationala. Schimbarile care s-au produs cu o viteza ametitoare, o avalansa de informatii si tehnologii noi, care trebuiau asimiliate si puse in practica intr-un timp scurt. Este stiut si recunoscut faptul ca este mult mai usor sa inveti decat sa te dezveti, sa renunti, sa te debarasezi de unele cunostinte, obiceiuri, practici care sunt depasite, pentru a le imbratisa si asimila pe cele noi, avangardiste. Schimbarea nu mai este un moft, ci un „MODUS VIVENDI”, care poate face diferenta dintre succes si esec. In acest context, fiecare zi a devenit o provocare, pentru ca suntem datori sa ne reinventam, sa ne adaptam rapid lumii extrem de dinamice in care traim.
 • 5.Un sfat pentru cei care doresc sa lucreze in acest domeniu?
  Suntem o companie de renume, cu portile deschise pentru oameni cu culturi diferite, experiente diverse… si asta, in opinia mea, pe langa diversitate da nastere unui „tot de forte”. Asadar, nu ezita sa te alaturi noua, echipei Agrii, pentru ca e locul unde poti deveni mai bun.
 • 6.Un lucru nostim despre tine?
  Mi-am inceput activitatea in Comfert, astazi devenita Agrii. Initial si eu eram Dan Bozaciuc, iar astazi sunt „Dan Motorina”.
preloader