Tehnologia Inovatech+ împotriva insectelor dăunătoare

CYPERFOR

 

Substanta activa: 100 g/l cipermetrin
CYPERFOR 100 EW este un insecticid cu activitate neurotoxică, de contact și ingestie, asupra unui număr mare de insecte dăunătoare. Grație biodisponibilității maxime a cipermetrinului, corelată cu INOVATECH+, tehnologia inovativă, a formulării EW, precum și cu utilizarea unui agent de umectare specific, produsul asigură o acoperire și o persistență a activității net superioară.
INOVATECH+ reprezintă o nouă formulare apoasă EW specială (emulsie, ulei în apă), ceea ce conferă produsului:

  • Eficacitate biologică superioară demonstrată, în comparație cu formularea EC (concentrat emulsionabil), asigurând o acțiune imediată (efect de șoc) asupra dăunătorilor;
  • Atenție sporită față de mediul înconjurător, datorită reducerii cantității de solvenți la pragul minimal (70% apă) și a utilizării co-formulanților proprii;
  • Garanție a securității și confortului având o formulare mai puțin toxică, încadrat doar ca iritant (Xi), cu un miros slab.

Mod de aplicare:
Cereale
Afidele spicului: se aplică la apariția primelor afide – de la începutul inflorescenței până la sfârșitul înfloririi;
Afidele frunzelor: se aplică la apariția primelor afide, de la stadiul de 2-3 frunze până la sfârșitul înfrățirii.
Crucifere oleaginoase

  • Puricele cruciferelor: Adulți: se aplică atunci când mușcăturile sunt observate pe 8 din 10 plante, de la răsărire până la 3 frunze. Larve: se aplică atunci când se observă cel puțin o galerie pe 7 plante din 10, de la faza de rozetă, când dezvoltarea culturii e oprită, până la începutul alungirii tulpinii.
  • Gândacul lucios: Se aplică atunci când sunt vizibili mugurii florali, mugur verde – când este găsită o insectă pe plantă sau în momentul apariției primelor petale dacă se observă 2-3 insecte pe plantă.
  • Gărgărița silicvelor: Cultura este susceptibilă a fi atacată de la formarea primelor păstăi, până când 30 dintre păstăi ating dimensiunile finale.

Cartof
Se aplică de la răsărire până la sfârșitul înfloririi, când larvele și adulții sunt prezenți.
La măr, viță-de-vie și pentru tratamentele generale la sol, se aplică atunci când sunt detectate primele semne de infestare.

preloader