Dragii noștri,
Hristos a Inviat!

Cum să întreții culturile de legume, folosind produse de protecție…BIO?

Când te gândești la legume bio, sigur îți vine în minte imaginea grădinii bunicilor tăi, când legumele erau delicioase, dar și sănătoase. Așa că, noi ne-am gândit să-ți redăm gustul de odinioară al legumelor și am creat un pachet pentru întreținerea culturilor de legume. Este vorba despre Agrii Pack Bio, un pachet unde am inclus câteva produse care te ajută să ai o grădină de legume ca de pe vremea bunicilor. Acest pachet conține:

Produsul Substanță activă
KARBICURE 30 g (fungicid) 890 g/kg Bicarbonat de potasiu
KUPFEROL 50 ml (fungicid) 190 g/l cupru din sulfat de cupru tribazic
LASER 4 ml (insecticid) 240 g/l spinosad
COMCAT 4 g (biostimulator) Extract de plante naturale

Cum aplicăm corect tratamentele?

Primul tratament se aplică în primăvară, cât mai devreme după reluarea vegetației, pentru combaterea bolilor foliare și de biostimulare a culturii.

Sfat! KARBICURE 30 g + KUPFEROL 50 ml + LASER 4ml + COMCAT 4g se diluează împreună în 10 L de apă și se aplică prin stropire.
Repetați acest tratament o dată la 3-4 săptămâni. Biostimulatorul COMCAT, ce conține extract de plante naturale este conceput pentru menținerea sănătății generale, regenerarea și consolidarea culturilor agricole, legume, pomi fructiferi, precum și peluze.Recomandăm aplicarea a 3-4 tratamente pe întreaga perioadă de vegetație pentru a asigura protecția biologică împotriva principalelor boli și dăunători din culturile legumicole.

Cum sa intretii culturile de legume BIO?  %Post Title
preloader