Simplu… cu FoliQ Oleo! ❄️❄️

Știm că ți-ai dori să ai o cultură de rapiță rezistentă peste iarnă, cu rădăcini puternice, fără carențe…

Pentru asta, Agrii România are soluția: fertilizantul foliar FoliQ Oleo. De ce recomandăm acest produs? Ei bine, aplicat acum în toamnă la culturile de rapiță, stimulează o dezvoltare și o creștere corespunzătoare a plantelor înainte de venirea iernii, precum și o rezistență foarte bună a acestora la îngheț.

Previne și combate carența de bor și molibden

Important de știut că pe lângă o multitudine de beneficii pe care FoliQ Oleo le are (dezvoltare optimă a plantelor, îmbunătățirea asimilării azotului din sol, rezistență crescută la îngheț, etc) acest fertilizant mai are un atuu: previne și combate carențe de bor și molibden.
În această primăvară, noi am efectuat analize foliare pe frunzele de rapiță, iar 80% dintre probele de frunze de rapiță prezentau carență de molibden, ceea ce face din FoliQ Oleo produsul optim pentru culturile de rapiță. Doza de aplicare: 1,0-3,0 l/ha (1-2 tratamente începând cu faza de 2-3 frunze până la începutul înfloritului, aplicat în cel puțin 200 l apă/ha).

Utilizați FoliQ Oleo, pentru că pe lângă plante sănătoase și rezistente are și avantajul că poate fi aplicat în fazele târzii, și mai mult decât atât va ajută să aveți recolte sigure și cantitative.

📞 Contactați echipa Agrii, pentru detalii: https://agrii.ro/contact/

Cum sa ai o cultura de rapita rezistenta peste iarna?  %Post Title
preloader