Conține extract de plante! 🌱🌱🌱

Pentru orice fermier, aplicarea de tehnologie, dar și de produse de calitate ajută la obținerea unor producții extraordinare. Agrii România are în portofoliu foarte multe produse care îi ajută pe fermieri în obținerea de producții foarte bune, iar astăzi vă propunem un produs eficient pentru culturile dumneavoastră, mai ales acum în perioada de iarnă, și anume, biostimulatorul COMCAT.

De ce COMCAT?

COMCAT este un biostimulator conceput pentru menținerea sănătății generale, regenerarea și consolidarea culturilor fermierilor. Aplicat în această perioadă la culturile de cereale păioase și rapiță ajută la o rezistență majoră a plantelor în sezonul rece. Concret, COMCAT permite îmbunătățirea mecanismului de autoapărare al plantei împotriva factorilor abiotici de stres, astfel încât se poate realiza o creștere consecventă și optimă a culturii.

Este important de menționat faptul că, biostimulatorul COMCAT se bazează pe extracte de plante din flora spontană, al căror efect a fost examinat în mulți ani de cercetare.

La cereale păioase se aplică în doză de 100 g/ha, de la faza de 3-6 frunze până la alungirea tulpinii. La rapiță se utilizează în doză de 100 g/ha și se aplică la: faza de 3-6 frunze; apariția bobocilor florali de sus; principalele inflorescențe deja existente.

Pe lângă aceste două culturi, biostimulatorul COMCAT se poate aplica în doze diferite la aproape toate culturile agricole și horticole.

Așadar, cereți specialistului Agrii produsul COMCAT și veți vedea cum va stimula creșterea vegetativă a culturilor, ajutându-le, totodată, să depășească perioadele de stres: https://agrii.ro/contact/

COMCAT: performanta agronomica si rentabilitate sporita pentru fermier!  %Post Title
preloader