Conține extract de plante! 🌱🌱🌱

În sezonul rece, culturile sunt supuse de cele mai multe ori unor condiții de stres, iar dacă intervenim la timp putem contracara aceste efecte. În news-ul de astăzi vrem să vă reamintim că Agrii România are în portofoliu un produs extrem de eficient, care ajută la regenerarea, consolidarea și mai ales consolidarea culturilor fermierilor. Este vorba despre COMCAT, un biostimulator care nu trebuie să lipsească din nicio fermă. De exemplu, atunci când condițiile sunt prielnice aplicării de produse, biostimulatorul COMCAT ajută culturile să-și îmbunătățească mecanismul de autoapărare, astfel încât să se poate realiza o creștere consecventă și optimă.

Este important de menționat faptul că, biostimulatorul COMCAT se bazează pe extracte de plante din flora spontană, al căror efect a fost examinat în mulți ani de cercetare.

De exemplu: la cereale păioase se aplică în doză de 100 g/ha, de la faza de faza de 3-6 frunze până la alungirea tulpinii. De asemenea, la rapiță se utilizează în doză de 100 g/ha și se aplică: faza de 3-6 frunze; apariția bobocilor florali de sus; principalele inflorescențe deja existente.

Pe lângă aceste două culturi, biostimulatorul COMCAT se poate aplica în doze diferite la aproape toate culturile agricole și horticole.

Așadar, cereți specialistului Agrii produsul COMCAT și veți vedea cum va stimula creșterea vegetativă a culturilor, ajutându-le, totodată, să depășească perioadele de stres: https://agrii.ro/contact/

COMCAT - imbunatateste mecanismul de aparare al plantelor  %Post Title
preloader