Compania Agrii Romania detine in cadrul Departamentului de Cereale si serviciul de colectare cereale, cu scopul de a ajuta fermierii romani sa-si valorifice in conditii optime productia agricola.

Achizitionam si comercializam toate categoriile de produse agricole, oferind astfel un serviciu complet fermierilor nostri.

Cu o orientare proactiva, compania Agrii vine cu cele mai bune solutii pentru fermieri, pentru a-i ajuta sa ia cele mai bune decizii cu privire la recoltele lor.

Prin echipa noastra de logistica, Agrii se asigura ca produsele agricole ale fermierilor sunt colectate intr-un mod rapid si sigur.    

Avem colaborari si parteneriate de lunga durata cu traderi importanti de cereale, precum: GLENCORE, ADM, CARGILL, COFCO, BUNGE, EXPUR etc).

Pe langa parteneriatele de incredere cu numerosi producatori agricoli, Agrii Romania a dezvoltat o colaborare trainica, solida cu diversi procesatori din industria de morarit si panificatie.

Prin asigurarea unui potential sigur de materie prima pentru partenerii nostri, compania Agrii devine practic liantul dintre fermier si acestia. 

Comanda acum - 0756 055 481 preloader