Contine:

Acid silicic [Si (OH4)]- 400 g/kg

Potasiu (K) – 90 g/kg

Cibusil este un fertilizant foliar, care contine siliciu, disponibil sub forma de acid silicic, si care se aplica foliar in culturile agricole. Cibusil, datorita continutului ridicat de siliciu ajuta plantele sa depaseasca momentele de stres. Fertilizarea cu Cibusil imbunatateste toleranta culturilor la seceta si creste abilitatea culturii de a rezista la fitotoxicitati provocate de microelemente in exces. De asemenea, aplicarea lui Cibusil creste rezistenta culturilor de cereale la cadere.

Cibusil este solubil in apa si nu este toxic pentru plante, atunci cand este aplicat conform indicatiilor. Cibusil are o alcalinitate ridicata si, prin urmare, evitati contactul direct cu pielea si ochii. Din cauza pH-ului ridicat al Cibusil, efectuati intotdeauna un test pentru a confirma compatibilitatea cu alte produse. Evitati utilizarea cu ingrasaminte care contin metale grele (majoritatea microelementelor), magneziu si calciu.

Pentru cele mai bune rezultate, aplicati Cibusil conform recomandarilor bazate pe analiza foliara si /sau a solului. Folositi numai conform indicatiilor de pe ambalaj.

Mod de utilizare:

Culturi

Doza

Observatii

Prasitoare

0,25-0,5 l/ha

in sistem de irigare 0,5-2,0 l /ha

Utilizati minimum 200 l apa/ha pentru aplicare foliara. Aplicati cand plantele au 3-8 frunze, sau inainte de inflorit. Rata de dilutie este: 1:400 sau o concentratie mai mica, pentru aplicarea foliara.

Culturi legumicole

0,25- 1,0 l/ha

in sistem de irigare 0,5-2 l /ha

Folositi minimum 300 l apa/ha pentru aplicare foliara.

Aplicati cand plantele au 3-8 frunze si, dupa aceea o data pe luna, daca este necesar. Utilizati o rata de dilutie 1:500 sau o concentratie mai mica, pentru aplicarea foliara.

Pomi fructiferi

Aplicare foliara 1,0-3,0 l/ha

Prin sistemul de irigare (sant la radacina) 2,0-4,0 l/ha

In plin sezon aplicati o data pe luna. Utilizati o rata de dilutie 1:1000 sau o concentratie mai mica, pentru aplicarea foliara.

preloader