Nutriția foliara (primul tratament foliar), în culturile de cereale păioase!

Sub sloganul “Cercetăm și testăm pentru viitor” vă aducem la cunoștință faptul că pentru cele 4 locații de testare a geneticii propuse de Agrii România au fost aplicate produse de protecția plantelor destinate tratamentului T1, iar la scurt timp s-a intervenit cu produse specifice de nutriție foliară și biostimulare a plantelor de cultură. Aplicare acestora se desfășoară după un protocol de cercetare, respectând metode moderne de tehnică experimentală, urmând ca rezultatele obținute să fie asigurate din punct de vedere statistic.
Rolul acestor testări/cercetări prin prisma rezultatelor obținute și în urma evaluării acestora este de a contribui determinant și de a optimiza tehnologiile de cultivare a plantelor de cultură.
Bineînțeles că vom face și o evaluare economică a cercetărilor pentru a evidenția rata profitabilității pe fiecare variantă studiată în parte.
Din cauza condițiilor climatice vitrege din toamnă, mai ales în arealul geografic al zonei Moldova și stadiul de dezvoltare fenologic mai intârziat al culturilor de cereale păioase vă transmitem câteva imagini surprinse la lotul nostru de testare din regiunea Iași.

Cercetam si testam pentru viitor  %Post Title
Cercetam si testam pentru viitor  %Post Title
Cercetam si testam pentru viitor  %Post Title
Cercetam si testam pentru viitor  %Post Title

Pentru alte informații tehnice, vă rugăm să consultați echipa Agrii!

 

preloader