CEO Agrii Romania, Monalisa Ungureanu, aleasa ca membru al Consiliului Consultativ al Facultatii de Management din cadrul ASE

Monalisa Ungureanu, CEO Agrii Romania a fost aleasa ca membru al Consiliului Consultativ al Facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucuresti, pentru perioada 2020-2024. Alaturi de alti 5 membrii marcanti ai acestui Consiliu, Monalisa Ungureanu va contribui la imbunatatirea calitatii programelor de studii derulate in facultate, dar si la imbunatatirea competentelor absolventilor din cadrul Facultatii de Management a ASE din Bucureşti.

Va multumesc ca v-ati alaturat comunitatii academice a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, facand parte din Consiliul Consultativ al Facultatii de Management. Sunt convins ca prin expertiza dumneavoastra veti contribui la cresterea calitatii programelor de studii derulate in facultatea noastra si, in consecinta, la imbunatatirea competentelor absolventilor nostri”, a transmis cu acest prilej prof. dr. Ion Popa, decanul Facultatii de Management din cadrul ASE.

La randul sau, Monalisa Ungureanu a precizat: ”Alegerea mea ca membru in Consiliul Consultativ ma onoreaza si ma obliga, atat in calitate de fost absolvent, dar si in calitate de CEO Agrii Romania sa contribui la imbunatatirea calitatii procesului de invatamant și de cercetare stiintifica, derulate in facultate. De asemenea, alaturi de cei cinci specialisti ai acestui Consiliu, cu expertiza bogata in domeniu vom intari competentele studentilor, absolventilor din cadrul acestei prestigioase insitutii de invatamant”.

Alegerea Monalisei Ungureanu ca membru in Consiliul Consultativ al Facultatii de Management din cadrul ASE, pentru urmatorii ani subliniaza inca o data implicarea Agrii Romania nu numai in mediul social, dar si cel academic, experienta Monalisei fiind un model de urmat pentru viitorii absolventi.

CEO Agrii Romania, Monalisa Ungureanu, aleasa ca membru al Consiliului Consultativ al Facultatii de Management din cadrul ASE  %Post Title
preloader