WISH TOP, soluția completă pentru culturile agricole și horticole!

Astăzi vă propunem un erbicid bun la toate, la toate culturile agricole și horticole. Se numește WISH TOP, erbicid selectiv pe bază de quizalofop-p-etil, destinat combaterii buruienilor monocotiledonate anuale și perene.

Cum și când se aplică WISH TOP?

Se aplică în timpul vegetației asupra buruienilor răsărite. Produsul este preluat prin frunze și translocat prin plantă la nivelul rădăcinilor, rizomilor sau stolonilor. Primele semne de îngălbenire ale buruienilor sunt vizibile după 3 zile de la aplicare, iar după aproximativ 10 zile frunzele se necrozează și buruienile se usucă. Se aplică o singură dată pe sezon, în postemergență. Buruienile trebuie să fie mici, în faza de 3-4 frunze (5 -10 cm) și în perioada de creștere activă. Se va evita aplicarea pe o vreme instabilă când pot surveni precipitații în primele 5-6 ore. Se va evita aplicarea pe timp de vânt pentru ca produsul poate fi deviat pe culturile vecine.

Vorbiți cu specialiștii Agrii România. WISH TOP poate fi cumpărat atât din fitofarmaciile Agrii, cât și de pe magazinul online: https://agrii.ro/magazin/

preloader