REAL 25 FS- combatere eficientă a principalelor boli cu transmitere prin sămânță și sol!

După cum știți, un start bun pentru o recoltă productivă începe cu alegerea corectă a soluțiilor de tratament sămânță. În acest sens, venim astăzi cu o recomandare pentru tratamentul semințelor de cereale păioase, și anume fungicidul REAL 25 FS.

Pentru cei care nu cunoașteți încă acest produs, vă spunem că REAL 25 FS este un produs pe bază de triticonazol, sub formă de suspensie concentrată, și se folosește cu succes în tratamentul semințelor de grâu și orz. Ca și avantaje, enumerăm: combate principalele boli cu transmitere prin sămânță și sol; are două moduri de acțiune: de contact și sistemică; asigură calitatea semințelor și selectivitatea în cadrul condițiilor activității agricole pe orice tip de sol; are impact redus asupra mediului.
Combatere și mod de aplicare
Fungicidul se utilizează pentru tratamentul semințelor de grâu, împotriva Tilletia caries (mălura comună), în doza de 1,5 l/tona de semințe. Pentru semințele de orz puteți folosi REAL 25 FS împotriva Ustilago nuda (tăciunele zburător), în doza de 1,5 l/tonă.
Produsul se aplică pentru tratamentul semințelor înainte de semănat. REAL 25 FS se poate utiliza nediluat sau diluat cu apă la un raport maxim de 1:5 produs la apă.
📞 Sună ACUM echipa Agrii din zona ta, și întreabă despre REAL 25 FS:
https://agrii.ro/contact/

Cautati un produs pentru tratamentul semintelor de cereale?  %Post Title
preloader