DARIUM – distruge buruienile în totalitate!

Ploile căzute în ultima perioadă au fost ca o mană cerească pentru culturile agricole. Însă, să nu uităm că ploile ”ajută” și la apariția buruienilor. Așa că, Agrii România vă recomandă, în cazul în care aveți probleme cu buruienile monocotiledonate anuale și perene (mohor, costrei, pir, etc), în culturile de floarea-soarelui sau sfecla de zahăr, să utilizați erbicidul DARIUM. Produsul este omologat și pentru combaterea buruienilor monocotiledonate din culturile de floarea-soarelui, rapiță, dar și sfecla de zahăr.

Cum acționează DARIUM?

DARIUM este un erbicid cu utilizare postemergentă, selectiv, cu acțiune sistemică. Acesta este absorbit predominant prin frunze în câteva ore de la aplicare și este translocat apoi în plantă în punctele de creștere. Buruienile tratate își încetează creșterea în câteva zile de la aplicare. Țesuturile meristematice sunt distruse provocând astfel moartea buruienilor. Acțiunea produsului este mai rapidă atunci când condițiile de vegetație sunt optime și buruienile sunt într-o fază tânără de creștere.

Vorbiți cu specialiștii Agrii România. DARIUM poate fi cumpărat atât din fitofarmaciile Agrii, cât și de pe magazinul online: https://agrii.ro/magazin/

preloader