Burduja Florentina Corina %Post Title

Eu sunt Agrii - Burduja Florentina Corina

NUME Burduja Florentina-Corina
POZITIA Category Analyst CPP
EXPERIENTA IN AGRII 7 ani in companie
REGIUNEA Sediu Agrii Romania/Ghiroda, Timis
 • 1.Te rog sa ne spui despre pozitia ta, despre ceea ce faci?
  In momentul de fata ma ocup de partea de analiza/verificare a tot ceea ce inseamna achizitii de produse de protectia plantelor in cadrul companiei. Tin legatura cu furnizorii legat de emitere facturi marfa/confirmari solduri/verificare calcule reduceri/ contracte. Ma ocup de pregatirea politicii comerciale pentru colegii nostri/preturi/introducerea politicii comerciale in program.
 • 2.Cum ti-ai inceput activitatea in acest domeniu?
  Mi-am inceput activitatea in cadrul departamentului de achizitii. Ma ocupam de receptiile de marfa pentru punctul de lucru Ghiroda, introducerea productiei, si intocmirea documentelor pentru transferurile de marfa intre depozite.
 • 3.Care a fost cea mai mare realizare a ta in AGRII?
  Realizari au fost mai multe, dar una mai evidenta ca sa spunem asa, a fost momentul in care am facut parte din echipa de implementare a noului program de gestiune.
  Realizarile nu ar fi fost posibile daca nu aveam langa mine colegi pe care am stiut ca ma pot baza. Am invatat de la colegi cu experienta din cadrul companiei iar acest lucru m-a ajutat sa acumulez cunostiinte in mai multe ramuri ale agribusiness-ului.
 • 4.Care este cea mai mare provocare in pozitia pe care o ai? De ce?
  Provocare a fost in momentul in care cele 2 companii ( Comfert si Redoxim ) s-au unit. Inceputul a fost putin mai greu dar, in final, pot spune ca facem parte dintr-o echipa puternica.
  Pregatirea politicii comerciale pentru colegi la inceputul campaniei este o provocare in fiecare an.
  Provocari exista in fiecare zi. Important este sa gasesti solutii pentru rezolvarea tuturor problemelor aparute, intr-un timp scurt.
 • 5.Un sfat pentru cei care doresc sa lucreze in acest domeniu?
  Eu am venit dintr-un domeniu total diferit. Inceputul a fost putin mai greu pentru ca primeam informatii foarte multe legat de tot ce tinea de departamanetul de achizitii.
  Am observat ca imi placea ceea ce facem, si astfel, am ajuns sa acumulez din ce in ce mai multe informatii. Daca esti inarmat cu rabdare si esti deschis pentru ceva nou sigur vei reusi.
 • 6.Un lucru nostim despre tine?
  Nu va spun un lucru nostim despre mine, insa va pot spune ca imi plac foarte mult calatoriile si drumetiile.
preloader