Erbicid pentru culturi viguroase

Beyond

Substanță activă: imazamox 40 g/l

MOD DE ACȚIUNE:
Erbicidul este recomandat spre a fi utilizat în combaterea buruienilor monocotiledonate și dicotiledonate anuale și perene din culturile de soia, mazare, orez Clearfield si floarea-soarelui Clearfield. Substanţa activă este preluată de plante în special prin frunze, dar şi prin rădăcini.
Datorită activităţii reziduale la nivelul solului, previne apariţia unui nou val de buruieni. Folosind produsul în postemergență, vă asigurați culturi viguroase în care o singură aplicare este suficientă pentru a lăsa terenurile libere de buruieni până la recoltare.

Cultura

Buruieni combătute

Doza

Floarea-soarelui
(hibrizi de tip
Clearfield)

Buruieni monocotiledonate și dicotiledonate anuale și perene, inclusiv Orobanche cumana

1,0 – 1,25 l/ha
Se aplică postemergent în stadiul de 2-8 frunze ale culturii (BBCH 12-18), iar buruienile se află în faza de creștere activă (2-4 frunze)

Mazăre

Buruieni monocotiledonate și dicotiledonate anuale și perene

0,75 – 1,0 l/ha
Se aplică postemergent în faza de 2-4 frunze desfăcute (BBCH 12-14), iar buruienile se află în faza de creștere activă (2-4 frunze)

Orez
Soiuri rezistente la
erbicide imidazolinone
(de tip Clearfield)

Buruieni monocotiledonate și dicotiledonate anuale și perene

0,875 l/ha
Se aplică 2 tratamente postemergente, astfel: + primul tratament se aplică în stadiul de 3 până la 4 frunze desfăcute (BBCH 13-14), iar buruienile se află în faza de creștere activă (2-4 frunze).+ al doilea tratament se aplică în stadiul de 5 până la 6 frunze desfăcute (BBCH 15-16), iar buruienile se află în faza de creștere activă (2-4 frunze).

Soia

Buruieni monocotiledonate și dicotiledonate anuale și perene

0,75 – 1,0 l/ha
Se aplică postemergent în stadiul de 2-4 frunze ale culturii (BBCH 12-14), iar buruienile se află în faza de creștere activă (2-4 frunze).

 

Pentru ca informațiile despre ofertele personalizate și serviciile inovative Agrii să vă fie de folos, vă încurajăm să ne lăsați datele de contact cum ar fi emailul sau numărul de telefon.

    preloader