Belei Mihai Alexandru %Post Title

Eu sunt Agrii - Belei Mihai Alexandru

NUME Belei Mihai Alexandru
POZITIA IT Project Manager
EXPERIENTA IN AGRII 6 ani
 • 1.Te rog sa ne spui despre pozitia ta, despre ceea ce faci?
  De-a lungul celor 6 ani am trecut prin mai multe ramuri ale IT-ului, iar in momentul de fata focusul principal este pe partea de Software si aplicatii de business. Tinand cont ca exista o suita de solutii software pe care le folosim si care trebuie gestionate, este necesara si activitatea de Contract Management, pentru toate contractele care vizeaza activitatatea departamentului nostru.
 • 2.Cum ti-ai inceput activitatea in acest domeniu?
  Cariera in domeniul IT&C am inceput-o mai mult din curiozitate, dar si din dorinta de cunoastere a unor lucruri, care la vremea respectiva, mi se pareau de domeniul science-fiction. Initial am inceput cu o activitate similara a unui call center, de preluare a sesizarilor si transmitere mai departe catre colegi, in timp ce faceam “activitatea primordiala a oamenilor din IT” adica instalam Windows-uri. 🙂
 • 3.Care a fost cea mai mare realizare a ta in AGRII?
  Am avut ocazia sa fac parte din echipa Redoxim, acum Agrii Romania, in toate etapele majore ale schimbarilor de business, de la preluarea de catre Origin Enterprises si pana la evolutia lui in ceea ce este Agrii astazi. De asemenea, la modificarile, update-urile si schimbarile de sisteme, de la simpla gestionare si facturare a stocurilor, la baze de date centralizate, raportari financiare dar si de business, redesenarea fluxurilor de business a sistemelor si tot ceea ce a insemnat modificari si extinderi din punct de vedere IT&C.
 • 4.Care este cea mai mare provocare in pozitia pe care o ai? De ce?
  Evolutia prin care a trecut Agrii in ultimii 2-3 ani a fost una ampla si cu multe schimbari din toate punctele de vedere. Astfel, bineinteles ca sunt necesare schimbari, chiar “reinventari” a tot ceea ce inseamna IT&C Environment pentru a oferi instrumentele si suportul necesar, atat pentru cerintele de business, cat si pentru cerintele la nivel de grup, pe regiunea Centrala, dar si Europa de Est. Schimbari care trebuie facute cu impact foarte redus sau aproape deloc in activitatile de zi cu zi , lucru care este foarte dificil de realizat.
 • 5.Un sfat pentru cei care doresc sa lucreze in acest domeniu?
  Always stay “hungry”! Viteza cu care evolueaza tot ceea ce inseamna domeniul IT&C este una fabuloasa ceea ce inseamna ca setea de cunoastere si deschiderea spre lucruri noi, trebuie sa fie in permanenta pe agenda.
 • 6.Un lucru nostim despre tine?
  Cand am facut prima interogare intr-o baza de date si am scris “select * from table1”, care mi-a si returnat ceva… Atunci am zis: “maama, sunt Zeu” 🙂
Comanda acum - 0756 055 481 preloader