Pentru o protecție de lungă durată pentru culturile de cereale

Avidaxa

Substanță activă: Mefentrifluconazol 100 g/l + kresoxim-metil 150 g/l

MOD DE ACȚIUNE:
Avidaxa este un fungicid pe bază de două substanțe active, Revysol® (mefentrifluconazol) și kresoxim-metil prezentat sub formă de suspensie concentrată, ce combate numeroase boli la culturile de grâu, orz, secară
și triticale.
Datorită formulării sale inovatoare, Avidaxa asigură un efect de lungă durată. Luptă cu succes împotriva bolilor precum rugina brună, septorioza, făinarea, pătarea în ochi a bazei tulpinii, fuzarioza la spic, asigurând astfel o eficacitate ridicată și recolte sănătoase.
Avidaxa are o acțiune preventivă foarte bună, împiedicând germinarea sporilor patogenilor pe plante și asigurând o protecție robustă. Datorită depozitelor cristaline, Avidaxa oferă o protecție de lungă durată a
cerealelor împotriva bolilor. Mai mult decât atât, faza de vapori a substanței active kresoxim-metil creează o concentrație suficient de mare pentru a proteja noile creșteri.

 

BOLI COMBĂTUTE:
Principalele boli combătute de Avidaxa sunt făinarea, pătarea în ochi a bazei tulpinii, rugina brună, septorioza și fuzarioza la spic.

 

MOD DE UTILIZARE:
Fungicidul Avidaxa acționează sistemic și este destinat culturilor de cereale, mai exact grâu, orz, secară și triticale.
Doza omologată este cuprinsă între 0,6 – 1,0 l/ha. Fungicidul Avidaxa poate fi aplicat ca T1 – T3, dar rezultatele obținute în urma aplicării ca al doilea tratament (BBCH 37 – 39) au fost cele mai spectaculoase.
Timpul de pauză este de 35 de zile.

Pentru ca informațiile despre ofertele personalizate și serviciile inovative Agrii să vă fie de folos, vă încurajăm să ne lăsați datele de contact cum ar fi emailul sau numărul de telefon.

    preloader