Ascanio Masut

Eu sunt Agrii - Ascanio Masut

NUME Ascanio Masut
POZITIA Director de vanzari
EXPERIENTA IN AGRII Lucrez in cadrul companiei din anul 2011
REGIUNEA Activez pe regiunea Banat
 • 1.Te rog sa ne spui despre pozitia ta, despre ceea ce faci?
  In cadru companiei ocup pozitia de director de vanzari, iar activitatea mea consta in incheierea de contracte cu clientii (fermieri) si urmarirea derularii acestora. De asemenea, ma ocup si de contractele de multiplicare pentru samanta de cereale ( grau), monitorizarea acestor loturi de multiplicare, precum si acordarea de sfaturi tehnice. Acord tuturor clientiilor mei consultanta tehnica, si promovez brandul Agrii cu toate serviciile din portofoliu.
 • 2.Cum ti-ai inceput activitatea in acest domeniu?
  Am inceput activitatea in domeniu distributiei de inputuri, prin anul 2002 cand un coleg mi-a propus sa intru in acest domeniu.
 • 3.Care a fost cea mai mare realizare a ta in AGRII?
  Ca si realizari am reusit ca in fiecare an sa cresc vanzarile si sa fiu unul dintre primii colegi care au vandut produse si servicii noi din portofoliu ( exemplu: Rhiza si Raiffeisen).
 • 4.Care este cea mai mare provocare in pozitia pe care o ai? De ce?
  In cadrul companiei, cea mai mare provocare a fost sa ma adaptez noilor conditii din cadrul companiei legate de noile proceduri de lucru. De asemenea, o alta provocare a fost sa vand produse noi si servicii specifice Agrii
  (Rhiza, finantari Raiffeisen, etc).
 • 5.Un sfat pentru cei care doresc sa lucreze in acest domeniu?
  Pentru cei care doresc sa isi inceapa activitatea in acest domeniu, in primul rand trebuie sa le placa acest domeniu, sa fie dispusi la multa munca si sa studieze tot timpul noile produse care apar in piata. Nu in ultimul rand, sa aiba si un pic de noroc.
Comanda acum - 0756 055 481 preloader