Alege profitabilitatea!
Alege portofoliul de semințe Atlas, al companiei Agrii România!

Vrei să semeni porumb, floarea-soarelui, lucernă și nu știi ce decizie să iei, ce hibrid să folosești pentru a avea producții ridicate? Ei bine, noi te ajutăm să iei cele mai bune decizii. Portofoliul nostru de semințe Atlas este unul foarte bogat, cu soiuri și hibrizi testați în multe zone din țară, urmărind astfel comportamentul, toleranța acestora la secetă, dar și la boli, dar și producțiile obținute. Așadar, puteți achiziționa de la noi, pentru campania de primăvară, la prețuri avantajoase soiuri și hibrizi performanți, genetică străină, dar și genetică autohtonă.

Mai jos, regăsiți un filmuleț în care aveți caracteristici importante despre hibrizii pe care-i puteți cultiva în această primăvară. Urmăriți cu atenție acest clip video:

 

 

Așteptăm să ne contactați pentru a vă ajuta cu cele mai bune opțiuni pentru ferma dumneavoastră : https://agrii.ro/contact/

Specialiștii Agrii vă vor da cele mai importante informații: prețuri, dar și numeroase sfaturi tehnice. RECOLTE BOGATE, dragii noștri !

 

preloader