AGRII PACK TRATAMENT ARBUSTI FRUCTIFERI

AGRII PACK TRATAMENT ARBUSTI FRUCTIFERI

AGRII PACK TRATAMENT ARBUSTI FRUCTIFERI, pachet complet si gata de utilizare pentru cultura de arbusti fructiferi. Pachetul contine 7 produse specializate ce asigura un start sanatos si protectie impotriva principalelor boli care pot aparea la arbustii fructiferi, precum fainarea, rugina, putregaiul cenusiu, dar si impotriva principalilor daunatori ce pot afecta calitatea fructelor, cum ar fi acarienii, musculita alba, paianjenul rosu comun. Cu ajutorul AGRII PACK TRATAMENT PENTRU ARBUSTI FRUCTIFERI iti vei proteja arbustii fructiferi pe tot parcursul sezonului de crestere si te vei bucura de o recolta bogata si sanatoasa.

Pregateste-ti arbustii fructiferi pentru noul sezon cu AGRII PACK TRATAMENT PENTRU ARBUSTI FRUCTIFERI, pachet destinat sa asigure fertilizare si protectie impotriva bolilor, daunatorilor, in fenofazele importante ale cresterii si dezvoltarii plantelor.

Recomandari de utilizare:

AGRII PACK TRATAMENT PENTRU ARBUSTI FRUCTIFERI este un pachet creat si testat de catre specialistii Agrii, si contine 2 tratamente complete pentru 10 L apa.
Primul tratament complet din pachet se realizeaza in fenofaza de infrunzire, iar cel de al doilea tratament complet din pachet se efectueaza in fenofaza de fruct format cu produsele prezentate in tabelul de mai jos:

NUMAR TRATAMENTE
AGRII PACK ARBUSTI FRUCTIFERI

MOMENTUL APLICARII

ORDINEA DE ADAUGARE A PRODUSELOR IN POMPA DE STROPIT

MODUL DE PREPARARE SI UTILIZARE Al TRATAMENTELOR DIN AGRII PACK ARBUSTI FRUCTIFERI

Tratamentul 1
din pachet

AGRII PACK ARBUSTI FRUCTIFERI

Fenofaza de infrunzire

 1. adjuvant MIG 2,5ml

 2. fungicid TOPAS 3ml

 3. acaricid NEXTER 15ml

 4. biostimulator PHYSIOCROP 20ml

 • Amestecul se realizeaza in 10 L de apa pentru o suprafata de 100 mp.

 • Se pune apa in pompa de stropit (cca jumatate) apoi se adauga pe rand produsele in ordine (acordati atentie cantitatilor de produs necesare).

 • Amestecati dupa fiecare produs, apoi completati cu apa.

 • Solutia rezultata se va aplica cu pompa de stropit intr-un mod uniform pe ambele parti ale frunzei.

Tratamentul 1
din pachet

AGRII PACK ARBUSTI FRUCTIFERI

Fenofaza de fruct format

 1. adjuvant MIG 2,5ml

 2. fungicid LUNA SENSATION 10ml

 3. acaricid MILBEKNOCK 7,5ml

 4. fertilizant foliar FOLIQ POTASH 20ml

 • Amestecul se realizeaza in 10 L de apa pentru o suprafata de 100 mp.

 • Se pune apa in pompa de stropit (cca jumatate) apoi se adauga pe rand produsele in ordine (acordati atentie cantitatilor de produs necesare).

 • Amestecati dupa fiecare produs, apoi completati cu apa.

 • Solutia rezultata se va aplica cu pompa de stropit intr-un mod uniform pe ambele parti ale frunzei.

 

Timp de pauza (de la ultimul tratament pana la recoltare):
• TOPAS: 28 de zile
• NEXTER: 3 zile
• LUNA SENSATION: 7 zile la coacaz, agris si 3 zile la zmeur
• MILBEKNOCK: 14 zile.

 

Compatibilitatea: (pentru toate produsele din pachet) pentru o folosire corecta, se recomanda efectuarea unui test de compatibilitate in prealabil!

 

AGRII TRATAMENT PENTRU ARBUSTI FRUCTIFERI contine urmatoarele produse:
• Fungicidul TOPAS 100 EC 3 ml (Penconazol 100 g/l) – 1 buc.
• Insecto-acaricidul NEXTER 15 ml (100 g/l piridaben) -1 buc.
• Fertilizantul foliar cu efect biostimulator PHYSIOCROP 20 ml (NPK + Aminoacizi liberi ) – 1 buc.
• Fungicidul LUNA SENSATION 500 SC 10 ml (250 g/l fluopiram + 250 g/l trifloxistrobin) – 1 buc.
• Acaricidul Milbeknock EC (milbemectin 9,3 g/l) – 1 buc.
• Adjuvantul MIG 2,5 ml (adjuvant) – 2 buc.

 

Descrierea tehnica a produselor din Agrii Pack Arbusti fructiferi:
Pentru Tratamentul 1:
1. Primul produs este reprezentat de MIG, un adjuvant universal recomandat spre a fi utilizat pentru tratamentele cu erbicide, fungicide, insecticide si fertilizanti foliari, deoarece imbunatateste caracteristicile solutiei de stropit, ajuta la fixarea, dispersia si lipirea solutiei de stropit pentru ca produsele sa se transloce complet in planta tratata.
2. Al doilea produs este fungicidul TOPAS de 3 ml, care are ca substanta activa 100 g/l penconazol 100 g/l si este destinat pentru a preveni si combate fainarea si rugina la coacaz si agris. Datorita actiunii sale sistemice si absorbtiei rapide in planta, este recomandat sa fie aplicat preventiv in timpul perioadei de vegetatie pentru a asigura protectie pe termen lung a culturilor.
3. NEXTER este un insecticid acaricid de contact, ce contine 100 g/l piridaben, sub forma de suspensie concentrata in apa. Produsul este recomandat spre a fi utilizat in combaterea daunatorilor precum acarienii si musculita alba care pot aparea la arbustii fructiferi. Folosind acest produs in timpul perioadei de vegetatie, atat preventiv, cat si curativ, va asigurati culturi protejate pe o perioada indelungata, datorita actiunii reziduale care asigura protectie plantei pana la 30-40 de zile.
4. Ultimul produs este PHYSIOCROP, un biostimulator pe baza de Azot + Fosfor + Potasiu + Aminoacizi liberi de origine 100% vegetala. Acesta imbunatateste absorbtia si asimilarea elementelor nutritive, creste rezistenta plantei la factorii de stres, stimuleaza cresterea radacinilor si participa la eficientizarea proceselor metabolice din planta.

Pentru Tratamentul 2:
1. Primul produs este reprezentat de MIG, un adjuvant universal recomandat spre a fi utilizat pentru tratamentele cu erbicide, fungicide, insecticide si fertilizanti foliari, deoarece imbunatateste caracteristicile solutiei de stropit, ajuta la fixarea, dispersia si lipirea solutiei de stropit pentru ca produsele sa se transloce complet in planta tratata.
2. Fungicidul LUNA SENSATION contine 250 g/l fluopiram + 250 g/l trifloxistrobin sub forma de suspensie concentrata. Produsul este recomandat spre a fi utilizat pentru a combate putregaiul cenusiu, fainarea si rugina la zmeur, coacaz si agris.
3. MILBEKNOCK este un insecto-acaricid formulat pe baza de milbemectin, care se absoarbe rapid in frunze, ramanand activ timp de cateva saptamani. Astfel, in decurs de 7-14 zile de la aplicare, se obtine un control maxim al acarienilor. Cu o actiune translaminara ce combina efectul de contact si de ingestie, acest produs nu este afectat de temperaturile de la momentul aplicarii. Produsul este recomandat spre a fi utilizat pentru combaterea paianjenului rosu comun la arbustii fructiferi.
4. FOLIQ POTASH este un ingrasamant lichid pe baza de potasiu. Potasiul imbunatateste rezistenta plantelor la boli, daunatori si conditii climatice, contribuind la dezvoltarea unui sistem radicular sanatos si eficientizand absorbtia si utilizarea altor nutrienti. Acest produs sporeste rata de fotosinteza si influenteaza pozitiv calitatea fructelor si legumelor, asigurand recolte mai bogate si culturi de calitate superioara.

Alte informatii necesare:
• Se vor respecta instructiunile de utilizare si de protectia a muncii de pe eticheta/prospectul produselor din pachet.
• Folosirea neconforma a acestui produs absolva producatorul si distribuitorul de orice responsabilitate.
• Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de utilizare!

Pentru ca informațiile despre ofertele personalizate și serviciile inovative Agrii să vă fie de folos, vă încurajăm să ne lăsați datele de contact cum ar fi emailul sau numărul de telefon.

  preloader