Agrii Pack legume: pentru protecția culturilor legumicole!

Pentru că suntem în plin sezon legumicol, vă recomandăm pachetul destinat protecției culturilor legumicole – Agrii Pack legume. Acest pachet cuprinde: fungicidul Copforce Extra, insecticidul Deltasap 2,5 EC, fertilizantul foliar Foliq Calmax, biostimulatorul Samppi.
Agrii Pack legume este util pentru legumicultori, deoarece conține toate produsele de care fermierul are nevoie, mai ales că le poate aplica la momentul optim.

Informații tehnice despre produsele din pachet

Copforce Extra (300 g/kg cupru sub formă a 461 g/kg hidroxid de cupru + 60 g/kg cimoxanil) combate cu succes mana la cartof și tomate, precum și alternarioza la tomate.
Deltasap 2,5 EC (deltametrin 25 g/l) este un insecticid care acționează prin contact și ingestie, cu un spectru larg de activitate împotriva dăunătorilor din culturile de: tomate, conopidă, varză, cartof, spanac, salată.

Foliq Calmax conține 14%N+21%Cao+3%MgO+microelemente și este un fertilizant foliar, recomandat pentru a preveni și trata carența de calciu la culturile de legume.

Samppi este un biostimulator pentru aplicare foliară, recomandat în cadrul tehnologiilor intensive de cultură a legumelor.

Pachetul Agrii Pack legume poate fi cumpărat atât din fitofarmaciile Agrii, cât și de pe magazinul nostru online.

 

Agrii Pack legume: pentru protectia culturilor legumicole!  %Post Title
preloader