Agrii Pack GAZON

AGRII PACK GAZON

 

Pachet destinat tratamentelor de combatere a bolilor si de fertilizare a gazonului pe o suprafata de 1000 mp.

Pachetul contine: Zoxis 250 SC + Humitex + Megasol NPK

Descriere pachet:

Zoxis 250 SC

Este un fungicid sistemic, pe baza de azoxistrobin din grupa strobilurinelor, cu actiune sistemica locala translaminara pe frunze, preventiva si curativa.

Substanta activa: 250 g/l azoxistrobin

Mod de actiune: Zoxis 250 SC interfereaza cu ciclul de viata al agentilor patogeni, in principal in timpul germinatiei sporilor, prin inhibarea mobilitatii si germinatiei zoosporilor (reduce riscul infectiilor secundare). Zoxis 250 SC se aplica preventiv, in conditii favorabile dezvoltarii bolilor. Este in general miscibil cu majoritatea fungicidelor, insecticidelor, cu erbicide sau fertilizanti foliari.

Doza de aplicare: 1,0 l/ha

HUMITEX

Substanta activa: total extract humic 16%, acizi humici 10%, acizi fulvici 6%

Este un ingrasamant organic care asigura solului o imbunatatire a texturii si o buna afanare, corecteaza mineralizarea si salinitatea solurilor, creste productia, ajuta la recoltarea mai timpurie.

AVANTAJE:

  • Asigura solului o imbunatatire a texturii si o buna afanare;
  • Imbunatateste eficitatea ingrasamintelor minerale;
  • Corecteaza mineralizarea si salinitatea solurilor;
  • Creste productia;
  • Ajuta la recoltarea mai timpurie.

HUMITEX se aplica foliar pentru gazon in doza de 3,0-4,0 l/ha ( 1-3 tratamente).

MEGASOL NPK

Megasol NPK este un fertilizant, cu solubilitate mare, lipsit de impuritati, ceea ce contribuie la absorbtia usoara a plantelor, furnizand necesarul de hrana pentru acestea. Fertilizantii de tip Megasol pot fi amestecati pentru a obtine orice raport dorit de NPK, cerut de stadiul de dezvoltare al plantei. Megasol se aplica foliar, fertilizarea foliara ca metoda moderna si foarte eficace, odata cu alte tratamente contra bolilor sau daunatorilor.

preloader