Pentru o protecție de lungă durată a florilor

AGRII PACK FLORI

 

CARACTERISTICI TEHNICE:

ZOXIS 250 SC este un fungicid sistemic, pe bază de azoxistrobin din grupa strobilurinelor, cu acțiune sistemică locală translaminară pe frunze, preventivă și curativă, omologat pentru combaterea manei, făinării, alternariozei, ruginilor, septoriozelor etc. Zoxis 250 SC se aplică preventiv, în condiții favorabile dezvoltării bolilor.orabile dezvoltării bolilor.

DELTASAP 2,5 EC este un insecticid piretroid care acționează asupra insectelor dăunătoare prin contact și ingestie. Acționează rapid atât asupra formelor larvare cât și a adulților. Tratamentele se aplică la avertizare sau la apariția dăunătorului.

TEPPEKI este un aficid specific, utilizat pentru tratamente foliare în culturile de câmp şi horticole. Are acțiune sistemică şi translaminară, pătrunde în plante prin frunze și lăstari și circulă acropetal. Poate fi absorbit şi din sol de către sistemul radicular şi translocat în organele superioare ale plantei. Asupra insectelor dăunătoare acționează prin contact și ingestie. Teppeki acționează atât asupra afidelor imature cât și a celor adulte iar eficacitatea sa nu este influenţată de temperaturile din momentul aplicării şi de intensitatea luminoasă.

FOLIQ N UNIVERSAL este un îngrășământ complex, care poate fi aplicat practic la toate culturile.
Previne și reduce efectul negativ pe care îl are carența de microelemente și aprovizionează plantele cu macroelemente de bază. Produsul este recomandat pentru stimularea creșterii și dezvoltării plantelor. Aprovizionarea plantelor cu NPK pe cale foliară stimulează procesele fiziologice, îmbunătățind în același timp absorbția substanțelor nutritive prin rădăcini. Tehnologia de fabricare și formularea sa de ultimă generație face ca toate elementele nutritive din compoziția produsului să fie rapid asimilate de către plante.

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE:
Tratamentele se aplică începând din primăvară și până la sfârșitul perioadei de vegetație, preventiv sau atunci când se observă o problemă în cultură cu următoarele produse:
ZOXIS 250 SC de 10 ml + DELTASAP 2,5 EC de 5 ml + TEPPEKI de 1,5 g + FOLIQ N UNIVERSAL de 20 ml.
Se diluează acest amestec în 10 l apă.

preloader