Pentru că nu mai este mult până la începerea anului școlar, Agrii România, lansează, astăzi, campania ”Agrii, alături de învățământul agricol românesc”.

Acest proiect este dedicat educației digitale din România și se va desfășura pe perioada 13 august-30 octombrie 2020. Știm că educația digitală continuă să fie un vis frumos, mai ales pentru elevii din zonele defavorizate, aceștia fiind supuși abandonului școlar, dar și al izolării. De aceea, Agrii România se alătură învățământului agricol românesc, donând tablete performante, atât de utile copiilor în desfășurarea activităților școlare. O facem alături de dumneavoastră, fermierii noștri care ați demonstrat de atâtea ori că vă pasă de comunitățile în care trăiți. O facem și pentru viitorul copiilor noștri, un viitor care înseamnă performanță, competiție, stabilitate.

Precizăm că Agrii România donează o parte din vânzări către achiziționarea de tablete, după cum urmeaază:

– 3 lei pentru tablete/sac din hibrizii de rapiță Cristal și LG Aspect;
– 10 lei pentru tablete/tona de sămânță de grâu din soiurile: RGT Montecarlo, Alhambra, RGT Reform, RGT Venezio și Trublion;
– 30 lei pentru tablete/pachet comercial sămânță;
– 1 leu pentru tablete/litru de fertilizanți foliari din gama Foliq (Foliq Bor, Foliq Bor NP, Foliq Cereale și Foliq N Universal);
– 10 lei pentru tablete/tona de îngrășăminte speciale, din gama Airtek.

Dacă doriți ca și dumneavoastră să vă alăturați acestui proiect, vorbiți cu specialiștii Agrii sau intrați pe www.agrii.ro, la rubrica Campanii.

preloader