AGRICULTURA SUSTENABILA  %Post Title

Agrii România, ca parte a grupului Origin Enterprises își recunoaște rolul pe care îl are în promovarea sistemelor sustenabile de producere a hranei și în echilibrarea pe termen lung a creșterii economice, cu protecția mediului și bunăstarea socială.

Sustenabilitatea are o poziție centrală în modelul nostru de afaceri, iar în programul nostru de dezvoltare sustenabilă este într-un continuu proces de îmbunătățire. De-a lungul timpului, încă de la formarea în Irlanda ca mișcare cooperatistă, în 1880, lucrăm alături de fermieri și îi îndrumăm către un model de dezvoltare sustenabilă. Sprijinim dezvoltarea tehnologiilor agricole productive și sustenabile, în condiții de eficiență economică, ce protejează terenurile pe care le ai în grijă pentru generațiile viitoare, răspunzând în același timp cerințelor societății moderne.

SOLVITA® – masoara indicatorii proceselor biologice din sol.

  • Pentru a nu rămâne la nivel de concept, AGRII România vine în sprijinul tău cu serviciul SOLVITA®, care măsoară gradul de sănătate al solului dint ferma ta și îți oferă informații despre starea actuală, precum și recomandări pentru a îmbunătății starea lui.
  • Forțele biologice din sol interacționează cu solul modificat pentru a forma piatra de temelie a productivității și a randamentelor stabile – iar testele de sol SOLVITA® surprind trăsături biologice, chimice și fizice – fapt care indică o funcționare sănătoasă.
  • O caracteristică comună a sistemului sol-plantă este reprezentată de organismele care locuiesc în sol: bacterii, ciuperci, animale, care își exprimă activitatea și masa prin metabolism, consumul de materie organică și resturi vegetale și animale și eliberarea de carbon respirat sub formă de CO2. Acesta este ciclul natural. Este recunoscut, că respirația generală a solului indică activitatea biologică totală a solului și poate fi utilizată eficient pentru a monitoriza și evalua modificările practicilor de lucru ale solului. În plus, organismele respiratoare și rădăcinile plantelor contribuie la proprietățile mai largi ale solului. Testele de sol SOLVITA® oferă posibilitatea fermierilor de a monitoriza destul de ușor și rentabil aceste trăsături.
AGRICULTURA SUSTENABILA  %Post Title
preloader