Adio buruienilor din porumb

KALTOR® 750 SG sare în ajutor!

De anul acesta, portofoliul de produse smart al companiei Agrii România s-a mărit cu încă un erbicid de ultimă generație, și anume, KALTOR® 750 SG, cu dublă acțiune, dublu impact. Acesta este un erbicid selectiv complex, pe bază de două substanțe active (dicamba+nicosulfuron), cu acțiune sistemică și foliară.

KALTOR® 750 SG combate o gamă largă de buruieni dicotiledonate și monocotiledonate, din cultura de porumb. Se aplică postemergent, o singură dată pe cultură, de la stadiul de 2 frunze până la stadiul de 6 frunze ale porumbului (BBCH 12–16).

Buruienile trebuie să fie răsărite și aflate în primele faze de dezvoltare, 2–4 frunze (BBCH 13–23).

Buruienile care răsar după aplicare nu vor fi combătute. Se aplică cu un volum de apă cuprins între 200–400 l/ha. La erbicidare, se urmărește o acoperire cât mai bună a foliajului buruienilor.

În cazul unei îmburuienări foarte puternice cu dicotiledonate se recomandă amestecul cu Falstar (0,75-1,0 l/ha), un produs pe bază de mesotrione. Pentru maximizarea efectului de combatere se recomandă fi aplicat împreună cu adjuvantul AnnGro.

Adio buruienilor din porumb  %Post Title

Sunați reprezentantul Agrii, și întrebați-l despre acest erbicid pentru porumb, dar și despre alte produse din portofoliul Agrii: https://agrii.ro/contact/

preloader