ADENTIS

Substanta activa: 750 g/kg tribenuron-metil
Producator: Zenith Crop Sciences Bulgaria Ltd.

ADENTIS este un erbicid selectiv, ce contine 750g/kg tribenuron-metil, sub forma de granule dispersabile in apa, pentru combaterea postemergenta a buruienilor cu frunze late, la culturile de cereale ( grau, orz).

ADENTIS este un erbicid eficient, in doze mici de aplicare. Substanta activa este absorbita mai intai prin frunzele plantelor, inhiband rapid cresterea buruienilor sensibile. Dupa 1-3 saptamani de la aplicare, frunzele buruienilor sensibile au un aspect clorotic si se ajunge in final la moartea buruienilor.

ADENTIS are perioada reziduala scurta in sol si nu are nici un efect asupra recoltei. Aplicati primavara, inainte de aparitia frunzelor tipice la cereale. Cel mai indicat moment de aplicare este in timpul cresterii buruienilor, dupa aparitia primelor 2 frunze, iar pentru Cirsium arvense si Helianthus annuus cand ating inaltimea de 10-15 cm. Folositi 100 pana la 400 l de apa la hectar.

Cultura

Buruieni combatute

Doza

Grau

Buruieni dicotiledonate (scanteiuta, romanita, rapita salbatica, traista ciobanului, albastrita, spanac salbatic, turita, palamida, morcov salbatic, fumarita, sugel puturos, macul rosu de camp, mustar salbatic, etc.)

15-20g/ha

Orz

Buruieni dicotiledonate (scanteiuta, romanita, rapita salbatica, traista ciobanului, albastrita, spanac salbatic, turita, palamida, morcov salbatic, fumarita, sugel puturos, macul rosu de camp, mustar salbatic etc.)

10-15g/ha

preloader