4 erbicide eficiente pentru combaterea buruienilor din cultura de porumb!

De cele mai multe ori, în cultura de porumb fermierii se confruntă cu invazia de buruieni, uneori greu de combătut. Așa că sfatul Agrii este să vă monitorizați frecvent culturile de porumb și în cazul apariției buruienilor nu ezitați să apelați la tratamentele cu erbicide, dar și să vorbiți cu specialiștii Agrii pentru a vă face anumite recomandări.
Pentru news-ul de astăzi, vă aducem în atenție patru erbicide, care se regăsesc în portofoliul nostru de produse, și anume: Falstar (mesotrione), Kaltor ( nicosulfuron + dicamba), Kamillac (rimsulfuron) și Infinor Mix ( s-metholaclor + terbutilazin). Aceste erbicide sunt eficiente, sigure, iar tratamentele pentru combaterea buruienilor este bine să se efectueze pe vreme liniștită, fără vânt, pentru evitarea driftului pe culturile învecinate.
!! Este important ca atunci când erbicidați în postemergență, odată cu erbicidarea să aplicați și adjuvantul MIG, iar în preemergență adjuvantul Drive, asta pentru a crește eficacitatea tratamentului.
Vorbiți cu specialiștii Agrii despre gama noastră de erbicide, dar și despre adjuvanții din portofoliu: https://agrii.ro/contact/

4 erbicide eficiente pentru combaterea buruienilor din cultura de porumb!  %Post Title

Abonează-te la newsletter-ul Agrii

și ai 10% discount pe magazin.agrii.ro

V-ați abonat cu succes la newsletter

A apărut o eroare la trimiterea solicitării dvs. Vă rugăm să încercați din nou.

Agrii.ro va folosi informațiile pe care le furnizați în acest formular pentru a vă contacta în scop de marketing.
preloader